Football Talk

Ουτρέχτη – Άγιαξ 4-3: Ανατροπή στην… ανατροπή, προσωρινή διακοπή του ματς και νικητής ο Μπάρκας! (video)

Ουτρέχτη – Άγιαξ 4-3: Ανατροπή στην… ανατροπή, προσωρινή διακοπή του ματς και νικητής ο Μπάρκας! (video)

Τα είχε… όλα! Η Ουτρέχτη επικράτησε εντός έδρας με 4-3 του Άγιαξ, αφού απάντησε με το ίδιο… νόμισμα στην ανατροπή που έκανε ο «Αίαντας» από το 2-0! Πέρα από τη «βροχή» των τερμάτων, ωστόσο, στο ματς σημειώθηκε και μία μικρή διακοπή, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φιλάθλους!

Πώς να περιγράψεις το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Ουτρέχτης και του Άγιαξ; Η 9η αγωνιστική της Eredivisie είχε ένα πραγματικά «χορταστικό», αλλά και… επεισοδιακό ματς!

Η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 στο 48ο λεπτό, ωστόσο ο «Αίαντας» είχε απάντηση και μάλιστα μέσα σε 13 λεπτά! Από το 52’ μέχρι και το 65’ βρήκε τρία γκολ και έτσι, βρέθηκε μπροστά με 3-2!

Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει. Στο 71’ η Ουτρέχτη έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία, αλλά λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών το ματς διακόπηκε! Ο λόγος ήταν η ρίψη κάποιων αντικειμένων (όπως μπουκάλια και κάποια πλαστικά ποτήρια) από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Εν τέλει, μετά από λίγη ώρα, η αναμέτρηση άρχισε και πάλι, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, για το 4-3! Έτσι, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League σημείωσε την 4η ήττα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0