Football Talk

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο μοναδικός με… ανοσία στον Παναθηναϊκό, σε ένα ολοκαίνουργιο «ερυθρόλευκο» ρόστερ (video)

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο μοναδικός με… ανοσία στον Παναθηναϊκό, σε ένα ολοκαίνουργιο «ερυθρόλευκο» ρόστερ (video)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, βάζουν τα… καλά τους και είναι έτοιμοι για άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων». Αυτή την φορά όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα… κρυφό χαρτί για να αντιμετωπίσουν την αρνητική παράδοση απέναντι στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας είναι πλέον… εδώ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ποιος θα φύγει με… σκυμμένο το κεφάλι από το Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING 11.4: Ζωντανή μετάδοση του ντέρμπι -  PireasNews.Gr

Σε αυτό το ντέρμπι «αιωνίων» γίνεται πολύς λόγος για την… παράδοση που έχει ξεκινήσει να χτίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Σέρβος τεχνικός σε οκτώ αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό μετράει μόλις μία ήττα (3 νίκες – 4 ισοπαλίες). Έχοντας βρει, εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον, τα… κουμπιά των Πειραιωτών αυτούς τους 28 μήνες που βρίσκεται στον «πράσινο» πάγκο. 

Τώρα όμως θα αντιμετωπίσει έναν ποδοσφαιριστή για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα. Έναν παίκτη που είναι ο μόνος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ που έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον τέσσερις φορές και δεν ηττήθηκε ποτέ. Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ο… κακός δαίμονας των «πράσινων» με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Βέβαια τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μεταγραφές με το… τσουβάλι και ο Ιβάν από παιχνίδι σε παιχνίδι, αντιμετωπίζει μία εντελώς διαφορετική ομάδα από την προηγούμενη.

Ο Πορτογάλος ήρθε φέτος το καλοκαίρι στο Λιμάνι με σκοπό να κυριαρχήσει στα «φτερά» της ομάδας και να επαναφέρει το στοιχείο της ταχύτητας, σε συνδυασμό με την ποιότητα. Κάτι που έλλειπε για χρόνια.

Επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό! - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Olympiacos.org

Με τον Ντάνιελ στο βασικό σχήμα, οι Πειραιώτες παραμένουν «αλώβητοι» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής (22/10) μένει να δούμε ποια… παράδοση θα επικρατήσει. Ο Γιοβάνοβιτς και το εξαιρετικό του σερί ή ο Ποντένσε ως ο μοναδικός «ερυθρόλευκος» με… ανοσία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0