Football Talk

Κι άλλη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους: «Αυτή τη φορά ήταν (και) από ένα παιδί» (video)

Κι άλλη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους: «Αυτή τη φορά ήταν (και) από ένα παιδί» (video)

Χαμός επικράτησε στην αναμέτρηση αναμεσά σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Βινίσιους έγινε (για άλλη μία φορά) αποδέκτης ρατσιστικών προσβολών από οπαδούς στις κερκίδες του Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Στην Ισπανία τα ρατσιστικά επεισόδια αυξάνονται συνεχώς και για άλλη μία φορά αποδέκτης είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Σεβίλλη, για την 10η αγωνιστική της La Liga, δέχθηκε άσεμνες προσβολές από τους Ανδαλουσιανούς, με τον ίδιο να φτάνει στα όρια του. Ο Βινίσιους αναφέρει πως μέσα στο σύνολο των οπαδών αυτών ήταν μέχρι και ένα μικρό παιδί, καταδικάζοντας ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βινίσιους Τζούνιορ:

«Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη για το γρήγορο πλασάρισμα και το πέναλτι σε ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς έχω πρόσβαση σε ένα βίντεο ενός άλλου ρατσιστή στον αγώνα αυτού του Σαββάτου, αυτή τη φορά που έγινε από ένα παιδί. Τόσο λυπηρό που δεν υπάρχει κανείς να το εκπαιδεύσει. Επενδύω πολύ στην εκπαίδευση στη Βραζιλία για να εκπαιδεύσω πολίτες με διαφορετικές συμπεριφορές. Το πρόσωπο του σημερινού ρατσιστή έχει παρουσιαστεί σε ιστότοπους όπως πολλές φορές. Ελπίζω οι ισπανικές αρχές να κάνουν το καθήκον τους και να αλλάξουν τη νομοθεσία. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει επίσης να τιμωρηθούν ποινικά. Θα ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Συγγνώμη που ακούγομαι να επαναλαμβανομαι, αλλά είναι το επεισόδιο νούμερο 10. Και συνεχίζω...».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0