Football Talk

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Φοβερό ματς στο Λονδίνο, αρνήθηκαν να ηττηθούν οι «κανονιέρηδες»! (video)

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Φοβερό ματς στο Λονδίνο, αρνήθηκαν να ηττηθούν οι «κανονιέρηδες»! (video)

Τρομερή η Άρσεναλ, έχανε με 2-0 από την Τσέλσι στο 77ο λεπτό, αρνήθηκε να ηττηθεί και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Στάμφορντ Μπριτζ», με το τελικό 2-2, χάρη στον Λεάντρο Τροσάρ!

Μπορεί η Άρσεναλ να μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τσέλσι να αποτελεί την… αγαπημένη αντίπαλο του Μικέλ Αρτέτα, όμως αυτή τη φορά, οι «μπλε» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στο σερί.

Μπήκαν καλύτερα στο ματς, οι «κανονιέρηδες» ζήτησαν απευθείας κόκκινη κάρτα του Κόουλ Πάλμερ στο 7ο λεπτό, για σκληρό φάουλ στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, όμως ο VAR τον άφησε στο γήπεδο και αυτός σκόραρε.

Η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι στο 12ο λεπτό, σε χέρι του Σαλιμπά σε προσπάθεια του Μούντρικ και ο Κόουλ Πάλμερ το μετουσίωσε σε γκολ, όντας ο τρίτος παίκτης κάτω των 21 στην Premier League, που βρίσκει δίχτυα σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές από τα «11» βήματα.

Η γηπεδούχος πήρε ψυχολογία, συνέχισε να τρέχει ακατάπαυστα και λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Πάλμερ στην κόντρα, με τον Ράγια να μην μπορεί να αντιδράσει στην καλή στιγμή του 25ου λεπτού.

Η Άρσεναλ δεν κατέγραψε καν τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος στην εστία και ενώ έμοιαζε να ξεκινά αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μούντρικ έκανε άθελά του το 2-0. Πήγαινε για σέντρα, σκόραρε δίχως να το καταλάβει και οι «κανονιέρηδες» φάνταζαν υπνωτισμένοι.

Όλα αυτά μέχρι το 77ο λεπτό. Η άμυνα της Τσέλσι φάνηκε για μία φορά κατώτερη των περιστάσεων, ο Ντέκλαν Ράις εκμεταλλεύτηκε ένα τρομερό λάθος του Σάντσεθ και σημάδεψε από μακριά την εστία, για να κάνει το 2-1.

Η Άρσεναλ πήρε ψυχολογία και εννέα λεπτά μετά, έκανε το 2-2, με την κορυφαία προσπάθεια του Σάκα στο ματς. Μία φορά δεν τον έκλεισε σωστά ο Κουκουρέγια και η σέντρα του ήταν εξαιρετική για τον Τροσάρ, που δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, το έφερε σε ισορροπία.

«Τρελό» το φινάλε στο ντέρμπι του Λονδίνου, πάνω – κάτω η μπάλα, αλλά η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία, με την Άρσεναλ να παίρνει έναν βαθμό που δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί 13 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90’!

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Γούστο, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Μούντρικ (65’ Τζάκσον), Πάλμερ (85' Μαντουεκέ), Στέρλινγκ (85' Τζέιμς)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (46’ Τομιγιάσου), Ράις, Ζορζίνιο (68’ Σμιθ Ρόου), Έντεγκααρντ (77’ Χάβερτς), Σακά, Μαρτινέλι (79’ Τροσάρ), Ζεσούς (68’ Ενκετιά)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0