Football Talk

Παναιτωλικός – Βόλος 2-0: Έσπασαν το… ρόδι οι Αγρινιώτες, πρώτη νίκη της σεζόν (video)

Παναιτωλικός – Βόλος 2-0: Έσπασαν το… ρόδι οι Αγρινιώτες, πρώτη νίκη της σεζόν (video)

Ο Παναιτωλικός έκανε την αρχή στα τρίποντα στην φετινή Stoiximan Super League. Οι Αγρινιώτες «έσπασαν» την αντίσταση του, απογοητευτικού μέχρι στιγμής, Βόλου και με 2-0 πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν.

Έπρεπε να φτάσουμε στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League για να δούμε τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη για φέτος. Απέναντι στον Βόλο οι Αγρινιώτες έδειξαν χαρακτήρα και με ένα καθαρό σκορ (2-0) επέστρεψαν δυναμικά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο 21ο λεπτό ο Βόλος έγινε απειλητικός με τον Τρουιγιέ να στοχεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας μετά από ένα εξαιρετικό σουτ.

 Ο Παναιτωλικός απάντησε μερικά λεπτά αργότερα όταν ο Πέρες στο 38’ με έξυπνο σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λιάβας εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των Λούνα και Παπαδόπουλου, σκοράροντας με άνεση το 1-0.

Ο Ντουάρτε επιχείρησε στο 52’ να σκοράρει από μακριά, με την προσπάθεια του όμως να καταλήγει απευθείας άουτ.

Ο Χουάνπι επιχείρησε με κεφαλιά στο 64’ να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Ο Ντουάρτε έγραψε τελικά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ όταν με κεφαλιά στο 80’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90' Νικολάου), Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Βοίλης (78' Πέδρο), Φ. Ντουάρτε

ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78' Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69' Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ, Ντέλετιτς (69' Ένγκιν)), Γκαρσία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0