Football Talk

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 1-0: Στην κορυφή με τον Μπραντ οι Βεστφαλοί! (video)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 1-0: Στην κορυφή με τον Μπραντ οι Βεστφαλοί! (video)

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ντόρτμουντ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης με 1-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην έναρξη της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η 8η αγωνιστική της κορυφαίας τη τάξει κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Βέρντερ Βρέμης και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δυσκολεύτηκαν απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, που παραδοσιακά δεν τους επιτρέπει να φτάσουν σε ένα εύκολο τρίποντο, αλλά «λυτρώθηκαν» λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Ο Τσαν έδωσε την ασίστ στον Μπραντ, αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η Μπορούσια έφτασε τους 20 βαθμούς από τους 24 διαθέσιμους, μετά από οκτώ ενενηντάλεπτα, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» σε επίπεδο πρωταθλήματος, συνεχίζει χαμηλά η Βέρντερ Βρέμης, είναι 14η και δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Βολφ (62' Ρέινα), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ριέρσον, Μάλεν (76' Ζάμπιτσερ), Νμέτσα, Τζαν, Ρόις (62' Μπενσεμπαϊνί), Μπραντ (90' Αντεγέμι), Φίλκρουγκ (77' Αλέ).

Βέρντερ Βρέμης: Τσέτερερ, Φριντλ, Βέλκοβιτς, Γιουνγκ (87' Μπορέ), Βάιζερ, Μπιτενκούρτ (68' Λίνεν), Στάγκε, Σμιντ (81' Βολτμάντε), Ντεμάν, Κοβνάτσκι (68' Νίνμαχ), Ντουκς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0