Football Talk

Παραμονή Χριστουγέννων με Γουλβς – Τσέλσι; Και όμως, μπορεί να συμβεί!

Παραμονή Χριστουγέννων με Γουλβς – Τσέλσι; Και όμως, μπορεί να συμβεί!

Το πρόγραμμα της εορταστικής περιόδου αρχίζει να διαμορφώνεται στην Premier League και όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά μετά το 1995, θα έχουμε παιχνίδι και την Παραμονή Χριστουγέννων!

Δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στον 21ο αιώνα. Όλοι γνωρίζουμε για την Boxing Day, άπαντες ξέρουμε για τις συνεχόμενες, αγωνιστικές υποχρεώσεις των Άγγλων κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όλοι περιμένουν τις ημέρες που θα παρακολουθήσουν… πολύ ποδόσφαιρο, αλλά… ως εκεί.

Διότι φέτος αναμένεται να παρακολουθήσουμε κάτι ολότελα διαφορετικό, με δημοσίευμα των «The Times» να κάνει λόγο για επίσημη αναμέτρηση της Premier League στις 24 Δεκεμβρίου, την Παραμονή Χριστουγέννων.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί από το 2000 και έπειτα και έχει συμβεί μόλις σε μία περίπτωση από το 1992 και μετά. Πότε; Το 1995, όταν η Λιντς υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε σε βάρος της με 3-1.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να λάβει χώρα στις 24 Δεκεμβρίου; Είναι το ματς της Γουλβς με την Τσέλσι στο «Μολινό», με τις συζητήσεις να εντείνονται!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0