Football Talk

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Στο «απόρθητο» Αθανάσιος Διάκος, οι Φθιωτείς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν (video)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Στο «απόρθητο» Αθανάσιος Διάκος, οι Φθιωτείς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν (video)

Η Λαμία παραμένει αήττητη στην έδρα της και ο ΠΑΣ έγινε το επόμενο «θύμα» των Φθιωτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πήρε το τρίποντο (2-1), πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου πραγματοποιεί σεζόν για… σεμινάριο. Οι Φθιωτείς αντί να παλεύουν για την σωτηρία τους, ελπίζουν στην είσοδο στα play off. Ο φανερά αδύναμος ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στο Αθανάσιος Διάκος και ηττήθηκε με 2-1 στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μία έδρα που ακόμη κανείς δεν έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς από εκεί.

Δυνατό ξεκίνημα για την Λαμία που μπήκε με… φόρα στην αναμέτρηση σκοράροντας στο 8ο λεπτό. Ο Μαρτίνεθ επιχείρησε το σουτ από μακριά και δικαιώθηκε, αφού όμως κόντραρε η μπάλα πάνω στον Τζίμα.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 17’ αλλά η προσπάθεια του Κόντε δεν ήταν αρκετή για να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 18ο λεπτό ο Εραμούσπε πήρε την μπάλα μετά από διώξιμό της αντίπαλης άμυνας και με μία εξαιρετική εκτέλεση, την έστειλε δοκάρι και μέσα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν όμως να πιέζουν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, κάτι που εν τέλει και κατάφεραν.

Ο Καρλίτος με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Λόνγκο μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δίστασε να βάλει το «παρθενικό» του γκολ στην Stoiximan Super League, για το 2-1.

Ο Ριένστρα στο 55’ δοκίμασε από μακριά το πόδι του με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόσελεφ.

Ο Τόσιτς έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία στο 71’ για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του. Σε πρώτο χρόνο όμως νικήθηκε από τον Κλέιμαν, ενώ σε δεύτερο από τον Καραχάλιο που έδιωξε την πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Αλεξέι, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (79’ Τσανδάρης), Αμαράλ (56’ Τόσιτς), Μαρτίνεθ, Λόνγκο, Καρλίτος (70’ Σλίβκα)

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59’ Ροσέρο), Κόντε (75’ Μπάλαν)



www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0