Football Talk

Λίβερπουλ: Χειρουργείο για τον Ρόμπερτσον, αναλαμβάνει δράση ο Τσιμίκας

Λίβερπουλ: Χειρουργείο για τον Ρόμπερτσον, αναλαμβάνει δράση ο Τσιμίκας

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Άντι Ρόμπερτσον θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, με τον Τσιμίκα να «προβάρει» φανέλα βασικού.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να ζήσει για τους επόμενους μήνες χωρίς τις υπηρεσίες του Άντι Ρόμπερτσον. Ο Κλοπ επιβεβαίωσε πως αριστερός μπακ της Λίβερπουλ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα λείψει για περίπου τρεις μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως όλα δείχνουν ο Τσιμίκας πρόκειται να αναλάβει την θέση αυτή, καθώς στο ρόστερ των «κόκκινων» δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος αριστερός μπακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Η απόφαση με την οποία θα προχωρήσουμε είναι αυτή του χειρουργείου. Υπήρχαν λίγες ελπίδες να προσπαθήσει να συνεχίσει χωρίς χειρουργείο. Μιλώντας όμως με τους ειδικούς, φάνηκε πως η λύση του χειρουργείου είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο, όμως μία χειρουργική επέμβαση στον ώμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από την εμπειρία μου, μπορείς να ξαναρχίσεις προπονήσεις γρήγορα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επαφές και σε όλα αυτά. Οπότε ναι, θα είναι εκτός για μερικό διάστημα».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0