Football Talk

Μαρθελίνο: «Άδικος ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε σουτ και πήρε ένα περίεργο πέναλτι!» (video)

Μαρθελίνο: «Άδικος ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε σουτ και πήρε ένα περίεργο πέναλτι!» (video)
«Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο». Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο Τοράλ, έβγαλε το... παράπονό του, για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός «πάλεψε» μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ φέτος το καλοκαίρι και με το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του ματς, έστειλε το ματς στην παράταση και εν τέλει στα πέναλτι, προκρίθηκε στα Play Off του Champions League.

Ο τότε προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο Τοράλ, πρώην κόουτς των Γάλλων εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην «AS», κατά την οποία αναφέρθηκε και στο ματς με τους «πράσινους» στο Βελοντρόμ.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν.

Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας.

Στο 95' έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR... Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0