Football Talk

Ο Εμπαπέ αποφάσισε να φύγει το 2024, αλλά η Ρεάλ το σκέφτεται και «φταίει» ο Μπέλιγχαμ!

Ο Εμπαπέ αποφάσισε να φύγει το 2024, αλλά η Ρεάλ το σκέφτεται και «φταίει» ο Μπέλιγχαμ!

Πώς ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βάζει σε σκέψεις τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την υπόθεση απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ;

Η υπόθεση για τον Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως έχει «τελειώσει». Το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κλείσει το ερχόμενο καλοκαίρι και να αποχωρήσει ως ελεύθερος, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δείχνοντας μετανιωμένος από την απόφασή του να ανανεώσει με τους Παριζιάνους, το 2022.

Πρώτο πλάνο στο μυαλό του, ήταν και παραμένει, το καλοκαίρι του 2024 να τον βρει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ήταν και το πρώτο πλάνο στο μυαλό της. Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κι ο λόγος είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, στους «μερένγκες» θεωρούν πως βρήκαν τον ηγέτη που έψαχναν, για να περάσει ο σύλλογος στη νέα του εποχή.

Μαζί με τον Βινίσιους, έχουν ήδη δύο σταρ να διαχειριστούν και μία έντονη προσωπικότητα, όπως αυτή του Εμπαπέ, είναι άγνωστο κατά πόσο θα βοηθούσε στην ισορροπία των αποδυτηρίων.

Προφανώς, εφόσον της δοθεί το δικαίωμα στην 1η Ιανουαρίου, θα μπει σε κύκλο συζητήσεων με τον Εμπαπέ. Αλλά δεν αναμένεται να βιαστεί, αφού τα δεδομένα, πλέον, φαίνεται ότι έχουν αλλάξει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0