Football Talk

«Εγχειρίδιο καταστροφής»: Ο Παΐμ αντί να παίζει με τον Ρονάλντο, τον έβλεπε από την φυλακή! (video)

«Εγχειρίδιο καταστροφής»: Ο Παΐμ αντί να παίζει με τον Ρονάλντο, τον έβλεπε από την φυλακή! (video)

Ο Πορτογάλος που κάποτε θεωρούνταν καλύτερος από τον CR7, κατέληξε στα 35 του να βλέπει τον σούπερ σταρ της Αλ Νασρ να προπονείται, από το κελί της φυλακής του.  

«Νομίζετε ότι είμαι καλός; Περιμένετε μέχρι να δείτε τον Φάμπιο Πάιμ», αυτά ήταν τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2003, πριν ακόμα γίνει ο σούπερ σταρ που εμείς γνωρίζουμε σήμερα.

Πριν από δύο δεκαετίες, στην Πορτογαλία έκαναν λόγο για ένα φαινόμενο που ήταν μόλις 15 ετών όταν «μαγνήτισε» τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων της χώρας. Ο Φάμπιο Παΐμ ήταν το παιδί θαύμα που ξεκινώντας από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, έφτασε να αγωνίζεται για την Πάσος ντε Φερέιρα και την Τροφένσε πριν καν ενηλικιωθεί.

Η συμφωνία του με την Τσέλσι, το 2008, δεν του βγήκε σε καλό, καθώς δεν είχε τις κατάλληλες ευκαιρίες να αναδειχθεί και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Η υπόθεσή του άρχισε να παίρνει περίεργη τροπή από τότε που άρχισε να αγωνίζεται για την Ουνιόν 05, στο Λουξεμβούργο. Μία καταγγελία σε βάρος του για βιασμό είχε ως αποτέλεσμα το να απολυθεί και η πορεία του από τότε και στο εξής ήταν μόνο καθοδική.

Το 2019, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος Φάμπιο Παΐμ κατέληξε πίσω από τα σίδερα εξαιτίας της εμπλοκής του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Οι περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη του «γκρέμισαν» οποιαδήποτε ευκαιρία να κυνηγήσει μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το κελί του είχε θεά το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας από το οποίο έβλεπε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται!

«Θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί», υποστήριξε ο ίδιος. Όλη η ιστορία του είναι ένα μεγάλο «τί θα γινόταν αν…».

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0