Football Talk

Είναι ο κόσμος του Μέσι κι εμείς ζούμε σε αυτόν: «Ντοπιέτα» για την Αργεντινή και στα 821 τα γκολ του! (video)

Είναι ο κόσμος του Μέσι κι εμείς ζούμε σε αυτόν: «Ντοπιέτα» για την Αργεντινή και στα 821 τα γκολ του! (video)

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έκανε και πάλι το… καθήκον του, καθαρίζοντας για την «αλμπισελέστε» με δύο γκολ κόντρα στο Περού (18/10,0-2). Για ακόμα μία φορά εντυπωσιακός ο 36χρονος φορ, που «άγγιξε» τον ασύλληπτο αριθμό των 821 τερμάτων!

Ποιος τραυματισμός; Ο Μέσι παρά το ότι έμεινε εκτός Ίντερ Μαϊάμι για ένα διάστημα, επέστρεψε… δριμύτερος στις υποχρεώσεις με την Εθνική του.

Ο 36χρονος επιθετικός της ομάδας του Μπέκαμ, ήταν για ακόμα μία φορά ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Αργεντινής επί του Περού (18/10,0-2). Όχι μόνο κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στο σύνολο του Σκαλόνι, με «ντοπιέτα», παρά έκανε τους πάντες να παραμιλούν με τις απίστευτες ικανότητές του στην ντρίμπλα.

Το να βλέπεις τον Μέσι να σκοράρει είναι σίγουρα απολαυστικό, ωστόσο ακόμα απολαυστικότερο είναι το να τον βλέπεις να… ξεγελάει τον αντίπαλο, αποδεικνύοντας πως δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο «GOAT».

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο (32’,42’), είχε «καθαρίσει» με την υπόθεση νίκη για την αλμπισελέστε, πετυχαίνοντας μάλιστα δίχτυα κόντρα στο Περού για πρώτη φορά μετά το 2007!

Άραγε η «Χρυσή Μπάλα» θα καταλήξει και πάλι στα χέρια του Αργεντίνου σούπερ σταρ;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0