Football Talk

Στο ίδιο έργο θεατές: Ο Νεϊμάρ και πάλι τραυματίας! (video)

Στο ίδιο έργο θεατές: Ο Νεϊμάρ και πάλι τραυματίας! (video)

Ο Νεϊμάρ στάθηκε άτυχος σε αναμέτρηση της «σελεσάο» απέναντι στην Ουρουγουάη (18/10), «κληρονομώντας» έναν νέο τραυματισμό, ο οποίος φαίνεται αρκετά σοβαρός. Ο Βραζιλιάνος φορ αποχώρησε με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο.

Η «κατάρα» του Νεϊμάρ συνεχίζεται. Το έχει η μοίρα του 31χρονου επιθετικού σχεδόν κάθε χρόνο να ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό.

Ο παίκτης της Αλ Χιλάλ, στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού μεταξύ Βραζιλίας και Ουρουγουάης, γύρισε το γόνατό του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να πονάει έντονα.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο, σε εμφανώς άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το είδος του προβλήματος που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει, ούτε το χρονικό διάστημα για το οποίο θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τη στιγμή που τραυματίστηκε  έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς φαίνεται πως αυτό που έχει πάθει είναι αρκετά σοβαρό.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, περπατώντας με πατερίτσες, παρόλα αυτά δέχθηκε να βγάλει φωτογραφία με μια μικρή θαυμάστριά του.

www.bnsports.gr

        

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0