Football Talk

Σερβία – Μαυροβούνιο 3-1: Ο... υπέρτατος Μίτροβιτς «πλήγωσε» τον Γιόβετιτς και την κομπανία του

Σερβία – Μαυροβούνιο 3-1: Ο... υπέρτατος Μίτροβιτς «πλήγωσε» τον Γιόβετιτς και την κομπανία του

Η Σερβία υποδέχτηκε το Μαυροβούνιο το βράδυ της Τρίτης (17/10) για την δεύτερη αναμέτρησή τους στα προκριματικά του Euro 2024. Ένα ματς που θα έκρινε ποιος βρίσκεται πιο κοντά σε μια σίγουρη πρόκριση. Με τελικό σκορ 3-1, το Μαυροβούνιο δεν την πλησιάζει εύκολα.

Σερβία και Μαυροβούνιο έδωσαν «μάχη» την Τρίτη (17/10) για την δεύτερη θέση της κατάταξης, για την θέση που δίνει άμεσα το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024.

Έντονο παιχνίδι, με γρήγορες εναλλαγές στη μπάλα, αφού όλοι έτρεχαν να προλάβουν τη... νίκη. Ο Μίτροβιτς στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, περνώντας έξυπνα μέσα από την αντίπαλη άμυνα, κράτησε την μπάλα και βρήκε τον στόχο.

Στο 36’ ο Γιόβετιτς «αποστόμωσε» τους Σέρβους με ένα σουτ... κεραυνό! Ο παίκτης του Ολυμπιακού ισοφάρισε για το Μαυροβούνιο και έδωσε προς στιγμήν ελπίδες στην ομάδα του να «γυρίσουν» το παιχνίδι.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την παρέα του, ο Μίτροβιτς είχε... ρέντα και σκόραρε εκ νέου στο 73' με ασίστ του Τάντιτς, ο οποίος με τη σειρά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 77' με ασίστ του Μίτροβιτς. Μια εξαιρετική συνεργασία που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σερβία (Ντ. Στοΐκοβιτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (91' Μπάμπιτς), Γκούντελι (69’ Μαξίμοβιτς), Ίλιτς (46’ Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46’ Κόστιτς), Τάντιτς, Λούκιτς (80' Σάμαρτζιτς), Μίτροβιτς

Μαυροβούνιο (Μ. Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Τούτσι (85' Μουγκόσα), Σάβιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Γιάνκοβιτς (85' Όσμαγιτς), Κουτς (88' Ραϊτσκόβιτς), Τσαμάι (73' Γιόβοβιτς), Βούκσεβιτς (31’ Ραντούνοβιτς), Κριστόβιτς, Γιόβετιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0