Football Talk

Η Μάιντς αποδέσμευσε τον Ελ Γκάζι έπειτα από ποστ υποστήριξης στην Παλαιστίνη

Η Μάιντς αποδέσμευσε τον Ελ Γκάζι έπειτα από ποστ υποστήριξης στην Παλαιστίνη

Ο Ανουάρ Ελ Γκάζι πόσταρε στα social media ένα μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης, με τη Μάιντς να αντιδρά αποδεσμεύοντας τον ποδοσφαιριστή.

Παρελθόν αποτελεί από τη Μάιντς ο Ελ Γκάζι, καθώς σήμερα (17/10) ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ανέβασε story στο Instagram ένα μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης, με τον σύλλογο να αντιδράει άμεσα και να τον αποδεσμεύει από την ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανουάρ Ελ Γκάζι:

«Αυτό δεν είναι πόλεμος. Όταν η μία πλευρά κόβει το νερό, το φαγητό, το ηλεκτρικό στην άλλη τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά έχει πυρηνικά όπλα, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια δολάρια, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρησιμοποιεί εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για να διασπείρει παραπληροφόρηση για μια άλλη, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν τα social media λογοκρίνουν το περιεχόμενο της μιας πλευράς και όχι της άλλης, τότε δεν είναι πόλεμος. Δεν είναι διαμάχη και δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι γενοκτονία και μαζική καταστροφή και μαρτυρούμε να συμβαίνουν ζωντανά. Από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί».

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Μάιντς έδιωξε τον Ελ Γκάζι λόγω ποστ υπέρ της Παλαιστίνης

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να διέγραψε το μήνυμά του, όμως για τη Μάιντς ήταν αρκετό για να του λύσει το συμβόλαιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0