Football Talk

Επιτέθηκε οπαδός τελικά στον Κριστιάνο; Η φωτογραφία, ο «τραυματισμός» και τα σχόλια! (video)

Επιτέθηκε οπαδός τελικά στον Κριστιάνο; Η φωτογραφία, ο «τραυματισμός» και τα σχόλια! (video)

Viral για λάθος λόγο φαίνεται πως έγινε για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δέχθηκε μία «επίθεση» αγάπης από έναν θαυμαστή του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πορτογαλία με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά έδειξε να χτυπά. Νέα βίντεο αποδεικνύουν πως αυτό… ίσως και να μη συνέβη!

Ηλικία: 38 ετών. Για πολλούς, στα τελειώματα. Για εκείνον. Σαν μια... συνεχιζόμενη, αιώνια νιότη! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματιέται με τίποτα, σκόραρε δις σε διάστημα 15' απέναντι στους Βόσνιους και γι' ακόμα ένα ημερολογιακό έτος στην καριέρα του έφτασε στα 40 τέρματα!

Όλα αυτά ισχύουν. Οι αριθμοί δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Μόνο με τα… βίντεο συμβαίνει αυτό. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, έγινε και πάλι θέμα στο Twitter, εξαιτίας της φάσης του 39ου λεπτού στο ματς της Πορτογαλίας με την Βοσνία.

Πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, ένας φίλος των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο, τον πλησίασε, έμοιαζε να του… επιτίθεται, οι security παρενέβησαν άμεσα και ο Πορτογάλος έδειχνε να έχει χτυπήσει.

Νέο βίντεο όμως μοιάζει να ρίχνει «φως στο τούνελ». Διότι ο νεαρός Βόσνιος δεν τον χτύπησε. Κρατούσε κινητό και ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί του. Πιθανώς στην «ένταση» της στιγμής να τον ακούμπησε, αλλά η αντίδραση του Κριστιάνο σχολιάστηκε ως… υπερβολική.

«Δεν σου έκανε πέναλτι» έγραψαν πολλοί, με τον ίδιο πάντως να αναρτά στο φινάλε φωτογραφία με την εθνική Πορτογαλίας, δίχως να δίνει συνέχεια στο εν λόγω περιστατικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0