Football Talk

Τι Johan Cruyff Arena, τι OPAP Arena; Ο Φαν Ντάικ δεν… συγχωρεί τον κακό χλοοτάπητα (video)

Τι Johan Cruyff Arena, τι OPAP Arena; Ο Φαν Ντάικ δεν… συγχωρεί τον κακό χλοοτάπητα (video)

Μπορεί να έβαλε το μοναδικό γκολ της χθεσινής (16/10) αναμέτρησης ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όμως, έγινε θέμα συζήτησης στην Ευρώπη για τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena ως… άθλιο.

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδία και ηττήθηκε με 1-0 μέσα στην OPAP Arena. Ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Φαν Ντάικ, ο οποίος μάζεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και όχι μόνο για το… γκολ.

Το θέμα των τελευταίων ωρών αποτελούν οι αιχμηρές δηλώσεις του αμυντικού της Λίβερπουλ για τον χλοοτάπητα και την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Στο τέλος έριξαν μέσα δύο επιθετικούς και έπρεπε να επιβιώσουμε. Ευτυχώς, το κάναμε. Είδατε τον αγωνιστικό χώρο; Άθλιος! Είναι απίστευτο που επιτρέπεται να διεξάγονται αγώνες τέτοιου επιπέδου εδώ»

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολλανδός ασκεί σκληρή κριτική σε ένα γήπεδο, άλλωστε το έχει κάνει και στο ίδιο του το… σπίτι.

Στην ακριβώς προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στην πρωτοπόρο Γαλλία, ο Βίρτζιλ κατηγόρησε λίγο-πολύ και τον αγωνιστικό χώρο της Johan Cruyff Arena για την ήττα των «οράνιε» (2-1).

Σχολίασε πως το χορτάρι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, σηκώνοντας «θύελλα αντιδράσεων» από τους οπαδούς, καθώς θεώρησαν πως έψαχνε δικαιολογίες για το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους «μπλε».  

Η αλήθεια όμως είναι πως ο αγωνιστικός χώρος του εκάστοτε γηπέδου μόνο καλός δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με την OPAP Arena όμως να δέχεται το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής από τους ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας και όχι μόνο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0