Football Talk

Εθνική Ελλάδας: Πιθανότατα Καζακστάν, ένα ακόμα «βήμα» και... EURO 2024!

Εθνική Ελλάδας: Πιθανότατα Καζακστάν, ένα ακόμα «βήμα» και... EURO 2024!
Πώς η Εθνική Ελλάδας μπορεί να βρεθεί στο EURO 2024, με τα νυν δεδομένα!
Η ήττα από την Ολλανδία ουσιαστικά έδωσε τέλος στις ελπίδες της Εθνικής Ελλάδας, για παρουσία στο EURO 2024, μέσω των προκριματικών. Ο δρόμος προς τα γήπεδα της Γερμανίας, ωστόσο, μέσω των Play Off του Nations League, είναι «ορθάνοιχτος».

Με τα νυν δεδομένα, το Καζακστάν θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα ημιτελικά, μιας και η Τουρκία, εξασφάλισε ήδη το εισιτήριο για το EURO.

Οι Καζάκοι θα έρθουν στην Ελλάδα στις 21 Μαρτίου του 2024, ενώ στο έτερο ζευγάρι, θα βρίσκεται πιθανότατα η Γεωργία με το Λουξεμβούργο.

Όποιες ομάδες πάρουν τη νίκη, θα συναντηθούν στις 26 Μαρτίου του 2024, σε γήπεδο που θα οριστεί, για να «τσεκάρουν» την παρουσία τους στο EURO 2024.



Όπως κι εμείς, έτσι και το Καζακστάν με το Λουξεμβούργο, έχουν μαθηματικές ελπίδες για να πάνε EURO μέσω της προκριματικής φάσης, αλλά είναι μηδαμινές.

Κυρίως οι Καζάκοι, που βρίσκονται στο -4 από τη 2η θέση και απομένουν τρία ματς. Από την άλλη, το Λουξεμβούργο περιμένει ένα θαύμα, με τη Σλοβακία να θέλει έναν βαθμό στα δύο ματς που της απομένουν, για να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Σε περίπτωση που κάνουν την... ανατροπή και οι δύο και προκριθούν, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν και η Γεωργία το Κόσοβο.

Αν το πράξει μόνο το Καζακστάν, τότε θα αντιμετωπίσουμε το Λουξεμβούργο και η Γεωργία το Αζερμπαϊτζάν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0