Football Talk

O Ρονάλντο σπάει ακόμα τα «κοντέρ» με την Πορτογαλία και η Σλοβακία ετοιμάζει… βαλίτσες

O Ρονάλντο σπάει ακόμα τα «κοντέρ» με την Πορτογαλία και η Σλοβακία ετοιμάζει… βαλίτσες

Συνεχίζει τις νίκες η Πορτογαλία καθώς ούτε και η έδρα της Βοσνίας ήταν αρκετή για να σταματήσει τον Ρονάλντο και την παρέα του (5-0). Μία «5άρα» που έστειλε τον Κριστιάνο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ για το 2023. Οι Σλοβάκοι ονειρεύονται πλέον την Γερμανία μετά και την εκτός έδρας νίκη μέσα στο Λουξεμβούργο (1-0).

Απογοητευτική η Βοσνία «κατέρρευσε» εντός έδρας και είδε την Πορτογαλία με μπροστάρη τον Ρονάλντο να την διαλύει με 5-0. Θρίαμβος για τους φιλοξενούμενους στην 8η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του EURO 2024. Η Σλοβακία λύγισε το εντυπωσιακό κατά τα άλλα Λουξεμβούργο και κάνει όνειρα πλέον για την Γερμανία.

Άλλη μία βραδιά αφιερωμένη στον Κριστιάνο Ρονάλντο που ξεπέρασε τον Χάαλαντ στο πίνακα των σκόρερ για το 2023, φτάνοντας τα 40 τέρματα.

Στο 5ο λεπτό ο Ρονάλντο άνοιξε τον… χορό των γκολ με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-0.

Στο 20ο λεπτό ο Φέλιξ βρήκε στον κενό χώρο τον Ρονάλντο και αυτός με ένα εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας έκανε το 2-0.

Στο 25’ ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα σουτ «δυναμίτη» έστειλε την μπάλα… συστημένη στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι «χτυπούν» και πάλι με τον Κανσέλο να σκοράρει με εντυπωσιακό τόπο το 4-0.

Η Πορτογαλία δεν περίμενε την λήξη του ημιχρόνου και στο 41’ είδε τον Φέλιξ να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το εντυπωσιακό 5-0 για τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες χαμήλωσαν τις μηχανές τους, καθώς το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε μία τυπική διαδικασία και ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση.



Η Σλοβακία κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στο «ψυχωμένο» Λουξεμβούργο που λίγο έφτασε σε αυτήν την προκριματική φάση να άρει μία ιστορική πρόκριση για το EURO 2024.

Ο Ντούρις στο 77’ «πάγωσε» το γήπεδο όταν κατέβασε υπέροχα την μπάλα μέσα στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.


Το Λιχτενστάιν δέχθηκε άλλη μία ήττα κάνοντας το αρνητικό 8/8. Η Ισλανδία βρήκε την ευκαιρία και «ξέσπασε» πάνω του πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη με 4-0.

Ο Σίγκουρτσον έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σκοράροντας δις (22’, 49’), ενώ ενδιάμεσα ο Φιμπόγκασον κατάφερε να βρει δίχτυα στο 44’, μέχρι ο Χάρoλντσον να σημειώσει και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης στο 63’ για το τελικό 4-0.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0