Football Talk

Γιβραλτάρ – Ιρλανδία 0-4: «Καθάρισε» ο Ντόχερτι, που έκανε τα... πάντα!

Γιβραλτάρ – Ιρλανδία 0-4: «Καθάρισε» ο Ντόχερτι, που έκανε τα... πάντα!

Το Γιβραλτάρ στην φετινή διοργάνωση έδωσε απλώς το «παρών», αφού και κόντρα στην Ιρλανδία το βράδυ της Δευτέρας (16/10) έφυγε με άλλη μια ήττα, φτάνοντας στο σύνολο τις έξι. Τελικό σκορ 4-0 και το Έιρε ελπίζει να τα καταφέρει στα πλέι-οφ.

Το Γιβραλτάρ υποδέχτηκε την Ιρλανδία τη Δευτέρα (16/10) για τα προκριματικά του Euro 2024 και το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως ήταν αναμενόμενο.

Η ομάδα του Στίβεν Κένι χρειάστηκε τέσσερα γκολ για να φύγει νικήτρια. Οι δύο πρώτες εκτελέσεις σχεδόν πανομοιότυπες, δημιουργός των οποίων ήταν ο αμυντικός της Γουλβς, Ματ Ντόχερτι, που στην συνέχεια σκόραρε κιόλας.

Από το 8ο λεπτό ήδη ο Φέργκιουσον έσπευσε να «τσιμπήσει» την ασίστ του Ντόχερτι και η μπάλα βρήκε τα δίχτυα απέναντι σε έναν αποσβολωμένο Κόλινγκ. Στο 28’ ο Τζόνστον πέτυχε το 2-0 με σχεδόν... πιστή αντιγραφή!

Το ρεσιτάλ του Ντόχερτι δεν ήταν αρκετό. Οι ασίστ δεν του έφταναν και είπε να βάλει και ένα γκολ στο 60’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ρόμπινσον στο 80’, με τα δύο τελευταία τέρματα να δημιουργούνται από τον ΜακΓκραθ.

Ο αποκλεισμός για το Γιβραλτάρ είναι δεδομένος, ενώ το Έιρε ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη και απόδοση στα πλέι οφ του Euro 2024.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιβραλτάρ (Χ. Ρίμπας): Κόλινγκ, Μουελχί, Ρ. Τσιπολίνα (83’ Ντε Χάρο), Σέρτζεντ, Ολιβέρο (68’ Κασκιάρο), Γουόκερ, Άνσλεϊ, Πόζο (68’ Κουμπς), Μπρίτο, Ντε Μπαρ (68’ Ελ Χμιντί), Ρόναν (83’ Τζ. Τσιπολίνα)

Ιρλανδία (Σ. Κένι): Μπαζούνου, Ντόχερτι, Ντάφι, Σκέιλς (74’ Ο΄Σι), Μάνινγκ, Νάιτ, Κάλεν (74’ Μολάμπι), ΜακΓκραθ, Ογκμπένε (83’ Σάικς), Φέργκιουσον (66’ Ίντα), Τζόνστον (66’ Ρόμπινσον)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0