Football Talk

Σοκ στις Βρυξέλλες: Τρομοκρατική επίθεση με δύο νεκρούς και οριστική αναβολή στο Βέλγιο - Σουηδία! (video)

Σοκ στις Βρυξέλλες: Τρομοκρατική επίθεση με δύο νεκρούς και οριστική αναβολή στο Βέλγιο - Σουηδία! (video)

Πανικός με δύο νεκρούς στις Βρυξέλλες το βράδυ της Δευτέρας (16/10) μετά από πυροβολισμούς. Η αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση. Οριστική αναβολή στο Βέλγιο – Σουηδία, με τους παίκτες να αρνούνται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τραγικό συμβάν.

Ο αγώνας Βέλγιο-Σουηδία διακόπηκε οριστικά, καθώς οι παίκτες της Σουηδίας δεν επιθυμούσαν να εμφανιστούν για το δεύτερο ημίχρονο (το σκορ ήταν στο 1-1), εξαιτίας ένοπλης επίθεσης στο κέντρο των Βρυξελλών πριν από τον αποψινό αγώνα (16/10). Η αστυνομία της χώρας την ορίζει ως τρομοκρατική.

Συγκεκριμένα, δύο άντρες που φορούσαν σουηδικές ποδοσφαιρικές φανέλες, ενόψει του ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 με το Βέλγιο, δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 7:15 μ.μ. (τοπική ώρα) κοντά στην Place Sainctelette, ενώ κανένας ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ακόμη.


Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν εντολή στους φιλάθλους της Σουηδίας, που βρίσκονταν στο γήπεδο, να παραμείνουν στη θέση τους, υπό το φόβο νέας επίθεσης.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Μείνετε στις θέσεις σας. Αυτό είναι το πιο ασφαλές μέρος σύμφωνα με την αστυνομία του Βελγίου. Παρακολουθούμε την πορεία της κατάστασης και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.»


Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, ένας άντρας στα social media τόνισε πως έχει διαπράξει το έγκλημα, κάνοντας λόγο για τρία θύματα και όχι δύο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0