Football Talk

ΑΕΚ: Βαρύ πρόστιμο από την UEFA και κίνδυνος να κλείσει το πέταλο των οργανωμένων στο μέλλον!

ΑΕΚ: Βαρύ πρόστιμο από την UEFA και κίνδυνος να κλείσει το πέταλο των οργανωμένων στο μέλλον!

Διαβάστε πόσα χρήματα θα κληθεί να πληρώσει η ΑΕΚ για συγκεκριμένες συμπεριφορές μέρους των οπαδών της στο ματς με τον Άγιαξ και τι κίνδυνος υπάρχει.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει η ΑΕΚ συγκεκριμένες συμπεριφορές κάποιων οπαδών της στο ματς με τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα η UEFA επέβαλε πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ κι αυτό το πρόστιμο έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, με το συνολικό αριθμό προστίμου πλέον να είναι εξαψήφιος!

Πάμε να αναλύσουμε πώς ήρθε αυτό το υψηλό πρόστιμο και ποιος είναι ο κίνδυνος στην πορεία: Και στο συγκεκριμένο πρόστιμο το μεγαλύτερο μέρος του αφορά τα laser και τους διαδρόμους, που καταλαμβάνονται από κόσμο. Τα πρόστιμα γι΄ αυτές τις παραβάσεις ακριβώς, επειδή είναι επαναλαμβανόμενες,  προς το παρόν διπλασιάζονται.

Και εδώ όμως έρχεται ο κίνδυνος στο μέλλον, που είναι το κλείσιμο του πετάλου, προς την πλευρά του Άλσους, αν δεν σταματήσουν κι αυτά τα γεγονότα: Και στις εκθέσεις των παρατηρητών ορίζεται ως πηγή των παραβάσεων, κυρίως το πέταλο προς την πλευρά του Άλσους, γι’ αυτά τα δυο θέματα και δυστυχώς πλέον η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κινδυνέψει με κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών, αν συνεχιστούν στα επόμενα ματς τα laser και να είναι οι διάδρομοι γεμάτοι κόσμο.

Ο λαός της ΑΕΚ έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά σε όλα τα ευρωπαϊκά και ελληνικά παιχνίδια, καθώς έχουν πάψει πλέον να υπάρχουν βεγγαλικά, καπνογόνα και κροτίδες. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή και να σταματήσουν τα laser και επιβάλλεται οι διάδρομοι στις θύρες να μην είναι γεμάτοι κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ υπήρξε ένα… θρίλερ για τη συνέχεια του αγώνα, αν δεν σταματούσαν τα λέιζερ. Να τονιστεί επίσης, πως για το ματς με τον Άγιαξ υπάρχει σοβαρό πρόστιμο και για τα αντικείμενα που έπεσαν στην διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά και για κάποια επεισόδια μικρής έκτασης έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της άφιξης των Ολλανδών οπαδών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0