Football Talk

Δεν θα πέφτει «καρφίτσα» στην OPAP Arena: Sold out το ματς με την Ολλανδία!

Δεν θα πέφτει «καρφίτσα» στην OPAP Arena: Sold out το ματς με την Ολλανδία!

Δίπλα στη «γαλανόλευκη» στέκεται ο κόσμος που εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με την Ολλανδία στην OPAP Arena (16/10, 21:45).

Η OPAP Arena θα «φλέγεται»! Η Ελλάδα δίνει το κρισιμότερο παιχνίδι της κόντρα στην Ολλανδία (16/10, 21:45), στη «μάχη» για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2024. Οι φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» εξάντλησαν τα εισιτήρια του παιχνιδιού και έτσι στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, δεν θα πέφτει… καρφίτσα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα για μια ακόμη φορά, καθώς πριν από λίγο εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους, η οποία θα αποτελέσει το θεμέλιο προκειμένου να επιτευχθεί το ευκταίο απέναντι στην Ολλανδία απόψε και η Εθνική μας Ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0