Football Talk

Πογέτ: «Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την εθνική Ιρλανδίας!»

Πογέτ: «Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την εθνική Ιρλανδίας!»
«Είναι ένα φοβερό μέρος για να δουλεύει κανείς στο ποδόσφαιρο, με τρομερή υποστήριξη». Ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για την περίπτωση να αναλάβει την εθνική ομάδας της Ιρλανδίας και μόνο την... πόρτα δεν «έκλεισε»!
Σχετικά Άρθρα
Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τελευταίο ματς της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του EURO 2024 και τα ΜΜΕ της Ιρλανδίας πήραν «φωτιά».

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» των Ιρλανδών δεν είναι καλό και η «καρέκλα» του προπονητή τους, Στίβεν Κένι, τρίζει. Ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα.

Ερωτηθείς ο Πογέτ, για την περίπτωση να τον αντικαταστήσει, τόνισε:

«Θα το ήθελα πολύ! Πραγματικά. Νομίζω πως είναι ένα φοβερό μέρος για να παίζει κανείς ποδόσφαιρο. Εντυπωσιάστηκα ερχόμενος από το ξενοδοχείο, βλέποντας τον κόσμο. Δίνω μεγάλη προσοχή σε αυτά τα ζητήματα. Πόσοι άνθρωποι φορούσαν τις φόρμες της εθνικής ομάδας; Και τη μαύρη και την πράσινη.

Στην Ουρουγουάη αγαπάμε την πατρίδα μας, αλλά δεν νομίζω πως πολλοί αγοράζουν τη φόρμα της εθνικής ομάδας. Δεν νομίζω πως κάνω λάθος. Τη φανέλα; Σίγουρα, αλλά τις φόρμες όχι».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι του είπαν πως η θέση στην Ιρλανδία ίσως είναι κενή σύντομα, με τον Πογέτ να απαντά πως «το συμβόλαιό με την Ελλάδα τελειώνει τον Δεκέμβριο, αλλά αν προκριθούμε στο EURO;»

Σημειώνεται πως η Εθνική Ελλάδας, ακόμα κι αν χάσει το εισιτήριο μέσω της προκριματικής φάσης, θα έχει μία νέα ευκαιρία, μέσω των Play Off του Nations League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0