Football Talk

Ποια είναι τα έξι «αστέρια» της Ολλανδίας, που είναι στα... πιτς απέναντι στην Ελλάδα;

Ποια είναι τα έξι «αστέρια» της Ολλανδίας, που είναι στα... πιτς απέναντι στην Ελλάδα;

Όλες οι απουσίες της «λαβωμένης» από τραυματισμούς, Ολλανδίας, που θα παραταχθεί χωρίς έξι βασικότατους ποδοσφαιριστές, στην OPAP Arena.

Η Ολλανδία, δεδομένα, έχει μία τεράστια πηγή ποδοσφαιριστών για να «αντλήσει» για την εθνική της ομάδα. Μερικές φορές, απουσιάζουν κάποιοι παίκτες, που μόνο ως «κλειδιά» μπορούν να χαρακτηριστούν. Και δεν αντικαθίστανται εύκολα.

Απέναντι στην Ελλάδα (16/10, 21:45), σε αυτόν τον μεγάλο «τελικό» και για τις δύο πλευρές, οι «οράνιε» θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια τους, για καλή τύχη του δικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρχικά, θα απουσιάζει ο Κόντι Χάκπο, μιας και ο σταρ της Λίβερπουλ έχει αποκομίσει τραυματισμό από το ματς απέναντι στην Τότεναμ (30/09)

Από τραυματισμό ταλαιπωρούνται, επίσης, οι Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα) και Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), όπως και ο Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου). Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και ο Σβεν Μπότμαν (Νιούκαστλ), μεγαλώνοντας τον πονοκέφαλο του Ρόναλντ Κούμαν, για το κέντρο της άμυνας. Τέλος, «ηχηρή» απουσία είναι και αυτή του Στίβεν Μπέργκχαους (Άγιαξ).

Με λίγα λόγια, η Ολλανδία θα παραταχθεί απέναντι στην Ελλάδα (16/10, 21:45) για την προκριματική φάση του EURO 2024, δίχως έξι «μεγάλα ονόματα» της τωρινής της εκδοχής.

Όχι πως το έργο του συνόλου του Γκουστάβο Πογέτ γίνεται... εύκολο, αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς, πως η απουσία αυτών των παικτών, κάνει τις συνθήκες λίγο πιο ευνοϊκές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0