Football Talk

Νορβηγία – Ισπανία 0-1: Ο «χρυσός» Γκάβι πέταξε εκτός EURO τον Χάαλαντ και την… παρέα του

Νορβηγία – Ισπανία 0-1: Ο «χρυσός» Γκάβι πέταξε εκτός EURO τον Χάαλαντ και την… παρέα του

Η Ισπανία στάθηκε στο ύψος της μέσα στην Σκανδιναβία και με την βοήθεια του Γκάβι (1-0) πάτησε την κορυφή του 1ου ομίλου «κλειδώνοντας» το εισιτήριό της για την Γερμανία.  

Ισπανία έτοιμη για το EURO 2024. H «φούρια ρόχα» πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην απογοητευτική Νορβηγία για την 8η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του επερχόμενου EURO και ετοιμάζει… βαλίτσες για Γερμανία.

Στο 28ο λεπτό ο Καρβαχάλ με ένα εξαιρετικό σουτ απείλησε την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, όμως ο Ισπανός μπακ για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο 41’ ο Μοράτα πήγε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδας του όμως η κεφαλιά του δεν ήταν αρκετή για να νικήσει τον Νίλαντ.

Με σουτ «δυναμίτη» ο Ρόδρι παραλίγο να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όμως για λίγο η μπάλα πέρασε άουτ στο 44’.

Στο 49ο λεπτό η Ισπανία βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε και με εκτελεστή τον Γκάβι, έκανε το 1-0.

Ο Σιμόν είπε ένα σπουδαίο «όχι» στον Χάαλαντ, όταν ο Νορβηγός σούταρε από πλεονεκτική θέση στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νορβηγία (Σ. Σολμπάκεν): Νίλαντ, Ρίερσον, Στράντμπεργκ, Όστιγκαρντ, Μέλινγκ, Μπομπ (58’ Σόρλοθ), Μπεργκ (58’ Νούσα), Άουρσνες, Όντεγκαρντ, Χάαλαντ

Ισπανία (Λ. Ντε λα Φουέντε): Σιμόν, Γκαρσία, Λαπόρτε, Νόρμαντ (46’ Γκαρσία), Καρβαχάλ,Ρουίζ, Ρόντρι, Γκάβι, Φάτι, Μοράτα (89’ Χοσέλου), Τόρες

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0