Football Talk

Ουγγαρία – Σερβία 2-1: Έχεις Νέγκo δημιουργό; Έχεις φύγει για... πρόκριση!

Ουγγαρία – Σερβία 2-1: Έχεις Νέγκo δημιουργό; Έχεις φύγει για... πρόκριση!

Η Ουγγαρία φιλοξένησε την Σερβία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 σε μια κατά μέτωπον σύγκρουση το Σάββατο (14/10). Καμία εμφάνιση δεν απογοήτευσε, το ματς ήταν δυνατό και αμφίρροπο, όμως νικήτρια με τελικό σκορ 2-1 έφυγε από την «Αρένα Πούσκας» η οικοδέσποινα.

Οι ομάδες των Ρόσι και Στοΐκοβιτς επιδόθηκαν σε μια έντονη «μάχη» για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Euro 2024. Βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, επομένως από την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/10) είχαν να κερδίσουν πολλά. Τελικά, η Ουγγαρία με ένα λιγότερο ματς, μάλιστα, πήρε το προβάδισμα με 13 βαθμούς.

Ο Νέγκα αποτέλεσε τον σημαντικότερο συντελεστή των «μαγικών μαγιάρων», αφού και τα δύο γκολ προήλθαν από ασίστ του. Στο 20’ ο Βάργκα άνοιξε το σκορ, τελειώνοντας την φάση με ένα σουτ στην κάτω αριστερή γωνία. Πέτυχε το δεύτερο γκολ του στην διοργάνωση και έγινε ο τοπ σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής.

Στο 33ο λεπτό ο Πάβλοβιτς ισοφάρισε με μια ψύχραιμη κεφαλιά από κοντά, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς. Δεν υπήρχε περίπτωση η Ουγγαρία να χάσει μέσα στην έδρα της, γι’ αυτό και ο Σαλάι «σφράγισε» την νίκη της ομάδας με ένα σουτ από την άκρη της περιοχής μόλις ένα λεπτό αργότερα, στο 34’.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και, ενώ οι Σέρβοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και μεγαλύτερη κατοχή, οι Ούγγροι τους... αποστόμωσαν «παίρνοντας» το ματς 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Ντιμπούς, Φιόλα (74' Μπότκα), Λανγκ, Σαλάι (74' Κάτα), Νέγκο (62' Μπόλα), Νάγκι, Στάιλς (62' Κάλμαρ), Κέρκεζ, Σάλαϊ, Σομποσλάι, Βάργκα (84' Άνταμ)

Σερβία (Ντ. Στοΐκοβιτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Εράκοβιτς (46' Τάντιτς), Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (75' Ράντονιτς), Γκούντελι, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τέρζιτς (46' Τέρζιτς), Λούκιτς (84' Ράτκοβ), Μίτροβιτς, Γκατσίνοβιτς (67' Ντούριτσιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0