Football Talk

Ιταλία – Μάλτα 4-0: Με Μποναβεντούρα και Μπεράρντι η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε επίδειξη… δύναμης (video)

Ιταλία – Μάλτα 4-0: Με Μποναβεντούρα και Μπεράρντι η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε επίδειξη… δύναμης (video)

Η Ιταλία δεν δυσκολεύτηκε με την σαφώς και κατώτερη Μάλτα, χάρη στα γκολ των Μποναβεντούρα και Μπεράρντι, μέχρι ο Φρατέζι να βάλει το κερασάκι στην… τούρτα (4-0). Η «σκουάντρα ατζούρα» έβγαλε την… υποχρέωση και στοχεύει πλέον την κορυφή του 3ου ομίλου.

Η Ιταλία έκανε το αναμενόμενο και χωρίς να δυσκολευτεί ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάλτα (4-0) για την 7η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του EURO 2024. Με τους ΜποναβεντούραΜπεράρντι να βάζουν… φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους και τον Φρατέζι να ολοκληρώνει ένα «άνετο» απόγευμα, η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη Αγγλία στο 3ο όμιλο.


Ο Μποναβεντούρα έκανε την αρχή στην αναμέτρηση και με ένα όμορφο πλασέ εντός περιοχής σκόραρε το 1-0 στο 23’.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαρέλα βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Μπεράρντι και αυτός αφού κατέβασε άψογα την μπάλα «εκτέλεσε» ιδανικά τον τερματοφύλακα της Μάλτα για το 2-0.

Στο 64ο λεπτό ο Μπεράρντι ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας σκοράροντας το 3-0.

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Φρατέζι πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με τρεις αμυντικούς πάνω του κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σκοράροντας ένα «παλικαρίσιο» γκολ για το τελικό 4-0.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιταλία (Λ. Σπαλέτι): Ντοναρούμα,Νταρμιάν, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Λοκατέλι, Μποναβεντούρα, Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Κιν

Μάλτα (Μ. Μαρκολίνι): Μπονέλο, Καμεζούλι, Μούσκατ, Πέπε, Άπαπ, Εμπόνγκ, Γκουιλαμιέρ, Κρίστενσεν, Γιάνικ, Μοντεμπέλο, Εμπόνγκ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0