Football Talk

Ολλανδία: Τελικά, ποιος θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα; Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ!

Ολλανδία: Τελικά, ποιος θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα; Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ!

Τα προβλήματα τραυματισμών της Εθνικής Ολλανδίας συνεχίζονται και οι «οράνιε» φαίνεται πως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Βουτ Βέγκχορστ για το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Η ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία, σε συνδυασμό με το «διπλό» της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, μετέτρεψε το μεταξύ μας παιχνίδι στην OPAP Arena την Δευτέρα (16/10) σε έναν πραγματικό «τελικό» για την 2η θέση.

Σε αυτό το κρίσιμο ματς, ο Ρόναλντ Κούμαν ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τους «τρικολόρ» και θεωρείται πως θα απουσιάσει απέναντι στη χώρα μας.

Μάλιστα, τα ολλανδικά ΜΜΕ μετέφεραν αρχικά πως αποκλείεται να προλάβει το ταξίδι της ομάδας του στην Ελλάδα, αλλά στη συνέχεια μερικά ανέφεραν πως αυτή η απόφαση θα παρθεί κυριολεκτικά την… τελευταία στιγμή.

Επισημαίνεται, πως ήδη για λόγους τραυματισμών απουσιάζουν από την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέμφις Ντεπάι, Κόντι Χάκπο, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ματίας Ντε Λιχτ, Γιούριεν Τίμπερ, Στίβεν Μπέργκχαους, Τεν Κοπμάινερς, Μαρκ Φλέκεν, Νόα Λανγκ, Ταιρέλ Μαλάσια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0