Football Talk

Τελικά έφτυσε ο Σανάμπρια τον Μέσι; Όχι λέει ο Παραγουανός με αφορμή απειλές για τη ζωή του

Τελικά έφτυσε ο Σανάμπρια τον Μέσι; Όχι λέει ο Παραγουανός με αφορμή απειλές για τη ζωή του

Κάπου τα πράγματα ξέφυγαν. Το saga Μέσι  Σανάμπρια συνεχίζεται, με τον παίκτη της Παραγουάης να αρνείται οποιαδήποτε πράξη του χρεώνουν, καθώς φανατικοί, προφανώς, οπαδοί του Αργεντίνου σταρ τον απειλούν.

Πράγματι, φάνηκε πως ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10). Ο ίδιος μετά τη λήξη του ματς αρνήθηκε οποιαδήποτε τέτοια πράξη, λέγοντας πως τα τηλεοπτικά πλάνα μπορούν εύκολα να παραπλανήσουν τον θεατή.

Κανείς δεν τον πίστεψε σε σημείο που άρχισε να δέχεται απειλές, όπως αποκάλυψε στο Instagram. Συμπλήρωσε πως η οικογένειά του έχει επηρεαστεί πολύ από την όλη κατάσταση, ενώ εκείνος ότι κάνει φροντίζει να αποτελεί παράδειγμα για τις κόρες του. Γι’ αυτό και επιθυμεί να δειχτεί το πλάνο από όλες τις πιθανές γωνίες, ώστε να αποκατασταθεί η φήμη του.

Αναλύτικα, όσα δήλωσε στην ανάρτησή του: 

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω έξω και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Για το απλό γεγονός ότι βλέπω την οικογένειά μου να επηρεάζεται και λόγω των πολλών απειλών που δέχομαι για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα παρόμοιο σε οποιονδήποτε συνάδελφο ή οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Σας συνιστώ να δείτε όλες τις εικόνες»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0