Football Talk

Μάνταλος: «Αξίζαμε τη νίκη και ονειρευόμαστε να πάμε στο Euro!»

Μάνταλος: «Αξίζαμε τη νίκη και ονειρευόμαστε να πάμε στο Euro!»
Ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στο ότι η Ελλάδα άξιζε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ιρλανδία και ότι όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να… ταξιδέψουν στα γήπεδα της Γερμανίας.
Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα ήταν καταπληκτική και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο και να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2024.

Ο Πέτρος Μάνταλος σχολίασε μετά την αναμέτρηση το πόσο άξια νίκη ήταν αυτή για την Εθνική μας, ενώ στάθηκε και στην μεγάλη επιθυμία των Ελλήνων διεθνών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος:

«Η σημερινή νίκη είναι σημαντική αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να βρεθούμε στο Euro. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη αλλά και να ονειρευόμαστε να περάσουμε στο Euro από τον όμιλο.

Ξέραμε πως η Ιρλανδία πιέζει πολύ στα πρώτα λεπτά. Μετά από αυτό φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και δίκαια κερδίσαμε. Από τη στιγμή που θα πάμε στο ξενοδοχείο θα το ξεχάσουμε το παιχνίδι και κοιτάμε το πολύ δύσκολο επόμενο ματς.

Είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε εδώ που δεν ήταν εύκολο. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να κριθεί η πρόκριση τη Δευτέρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0