Football Talk

Ολλανδία - Γαλλία 1-2: Ο «εξολοθρευτής» Εμπαπέ έκανε τη… χάρη στην Ελλάδα (video)

Ολλανδία - Γαλλία 1-2: Ο «εξολοθρευτής» Εμπαπέ έκανε τη… χάρη στην Ελλάδα (video)

Με τον Εμπαπέ να «εκτελεί» εις διπλούν την Ολλανδία, οι «μπλε» πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-1) με την Εθνική Ελλάδος να το… γιορτάζει.

Το αποτέλεσμα που ήθελε η Εθνική ήρθε στην Ολλανδία και η Γαλλία πήρε το «διπλό» (2-1) για την 7η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του EURO 2024, κλειδώνοντας οριστικά το εισητήριο της για την Γερμανία. Ο Εμπαπέ ήταν ασταμάτητος και μόνος τους οδήγησε τους «μπλε» στην νίκη με δύο προσωπικά του τέρματα. Αξέχαστη από την αναμέτρηση αυτή θα μείνει η… γκολάρα του Γάλλου στο 53ο λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ελλάδα κρατάει ακόμη τις ελπίδες της για την δεύτερη θέση.

Στο 7ο λεπτό ο Εμπαπέ εκμεταλλεύτηκε άψογα την σέντρα του Κλάους και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 27ο λεπτό ο Βέρμαν βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει από ευνοϊκή θέση.

Στο 36ο λεπτό ο Τσάβι Σίμονς επιχείρησε να νικήσει με σουτ τον Μενιάν, αλλά ο Γάλλος αντέδρασε υποδειγματικά.

Στο 53ο λεπτό ο Γάλλος σούπερ σταρ «μάγεψε» ολόκληρο το γήπεδο με ένα τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή, βάζοντας σίγουρα το γκολ της αγωνιστικής για το 2-0. 

Ο αμαρκάριστος Χάρτμαν στο 84’ μείωσε σε 2-1, με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας άγχος στους «μπλε» για τα τελευταία λεπτά.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολλανδία (Ρ. Κούμαν): Βέρμπεργκεν, Γκερτουίντα, Βαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Βέρμαν, Χάρτμαν, Ρέιντερς, Βέργκχορτς, Σίμονς

Γαλλία (Ν. Ντεσάμπ): Μενιάν, Ερνάντες, Ερνάντες, Κονατέ, Κλαους, Ραμπιότ, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Εμπαπέ, Κόλο Μουανί, Κομάν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0