Football Talk

Τονάλι και Ζανιόλο παραδέχθηκαν πως στοιχημάτιζαν παράνομα, αλλά… όχι σε ποδοσφαιρικά ματς

Τονάλι και Ζανιόλο παραδέχθηκαν πως στοιχημάτιζαν παράνομα, αλλά… όχι σε ποδοσφαιρικά ματς

Σάντρο Τονάλι και Νικολό Ζανιόλο είναι για τα καλά… μπλεγμένοι και ομολόγησαν ότι πράγματι έχουν στοιχηματίσει παράνομα, αρνούμενοι ωστόσο πως ασχολήθηκαν ποτέ με ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Το στοιχηματικό σκάνδαλο στην Ιταλία ολοένα και… περιπλέκεται. Μετά την αποχώρηση των Νικολό Ζανιόλο και Σάντρο Τονάλι από την Εθνική ομάδα της Ιταλίας και την κατηγορία για τον παράπονο στοιχηματισμό, ακολούθησε η φήμη ότι ο Ζανιόλο πόνταρε σε ματς της Ρόμα ενώ βρισκόταν στον πάγκο, ενώ ο Νικολά Ζαλέφσκι στον… εαυτό του πως θα δεχθεί κάρτα!

Παράλληλα, η συσχέτιση των ονομάτων αυτών με τον Φαμπρίτσιο Κορόνα, δημιουργεί ακόμη περισσότερη συζήτηση για το τι λαμβάνει μέρος στην Ιταλία, με τους δύο ποδοσφαιριστές που μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι στην Αγγλία και την Premier League να παραδέχονται πως έχουν στοιχηματίσει σε παράνομες ιντερνετικές πλατφόρμες.

Όπως δήλωσαν ωστόσο... δακρυσμένοι, έπαιζαν πόκερ και μπλακ τζακ και δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Η αστυνομία έχει κατασχέσει τα κινητά και τα τάμπλετ τους και συνεχίζει την έρευνά της.

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες αναφορές, τουλάχιστον 10 ακόμη παίκτες της Serie A είναι μπλεγμένοι στην ίδια υπόθεση. Αν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν μέχρι και με τρία χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0