Football Talk

Βαριές ποινές για τον Πανθρακικό, απευθείας πρόκριση στον Εθνικό

Βαριές ποινές για τον Πανθρακικό, απευθείας πρόκριση στον Εθνικό

Ο Εθνικός θα πάρει απευθείας την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ βαρύς είναι ο «πέλεκυς» για τον Πανθρακικό.

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση του Εθνικού με τον Πανθρακικό και την διακοπή του αγώνα εξαιτίας επεισοδίων, αλλά και τον τραυματισμό παίκτη των Πειραιωτών από παράγοντα της ομάδας της Κομοτηνής.

Η πρόκριση πάει απευθείας στον Εθνικό με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του, ενώ ο Πανθρακικός δέχθηκε βαριά… καμπάνα.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ θα αγωνιστεί για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και μαζί με όλα αυτά μία μείωση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Πανθρακικός» και «Εθνικός ΟΦΠΦ», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.09.2023 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Πανθρακικός».

Θεωρεί ότι το σωματείο «Πανθρακικός» ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το σωματείο «Εθνικός ΟΦΠΦ».

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός»: α) συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές, γ) ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.

Επιβάλλει, σε βάρος του Βασιλείου Κοτσαμπάση (τραυματιοφορέα του σωματείου «Πανθρακικός») χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς το σωματείο, εις ολόκληρον με αυτόν, και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα 2 μηνών.

Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 μήνες που επιβλήθηκε στον Βασίλειο Κοτσαμπάση.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εθνικός ΟΦΠΦ» συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ».


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0