Football Talk

Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι και στο φινάλε τον... έφτυσε κι αυτός! (video)

Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι και στο φινάλε τον... έφτυσε κι αυτός! (video)

Κλασική λατινοαμερικάνικη διαμάχη, μόνο που ο Αντόνιο Σανάμπρια μάλλον την... σκέφτηκε δύο φορές! Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι δεν τον «λυπήθηκε» στις δηλώσεις του.

Ένας τσακωμός με τον Λιονέλ Μέσι, ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Όχι τόσο λόγω της κατάληξης που μπορεί να πάρει, όσο της έκτασης που θα αποκτήσει. Και ο Αντόνιο Σανάμπρια το έμαθε με τον δύσκολο τρόπο!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10), κατά την αναμέτρηση της Παραγουάης με την Αργεντινή, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, Μέσι και Σανάμπρια αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, εντός του γηπέδου.

Όταν ο θρύλος της Αργεντινής γύρισε την πλάτη του, υπάρχει πλάνο που δείχνει τον Σανάμπρια να τον φτύνει. Κάτι που αρνήθηκε, ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς, λέγοντας πως η λήψη της κάμερας «παραπλανά».

Πάντως, ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για το περιστατικό και «δίκασε» τον Σανάμπρια.

«Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την στιγμή, μου το είπαν οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια πως με έφτυσε. Ούτε που ξέρω ποιο είναι αυτό το παιδί και δεν θα του δώσω και σημασία, να τον κάνω διάσημο και να μιλούν όλοι για εκείνον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0