Football Talk

Μπόατενγκ: «Το μέλλον μου βρίσκεται εκτός Γερμανίας»

Μπόατενγκ: «Το μέλλον μου βρίσκεται εκτός Γερμανίας»

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μίλησε ο Τζερόμ Μπόατενγκ, σε συνέντευξή του στη «Bild».

Σχετικά Άρθρα

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του Τζερόμ Μπόατενγκ έχει αναμιχθεί έντονα με τις ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με ένα γερμανικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός αποτελεί τον σύλλογο που θα επιθυμούσε να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο αμυντικό.

Μιλώντας στη «Bild», ο 35χρονος Γερμανός διεθνής αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο όπως τόνισε, βρίσκεται μακριά από τη χώρα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπόατενγκ:

«Είμαι έτοιμος για νέα καθήκοντα, είμαι σε άριστη κατάσταση και απέχω πολύ από το να έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και την επιθυμία να δείξω ξανά σε όλους. Το μέλλον μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Νομίζω ότι τα τεστ φυσικής κατάστασης που καταγράφονται στη Μπάγερν Μονάχου διαψεύδουν τέτοιες δηλώσεις. Δυστυχώς, πολλά λανθασμένα πράγματα ειπώθηκαν πρόσφατα. Δεν θα το αφήσω να με αποτρέψει.

Πολλοί θα εκπλαγούν ακόμα: θα επιστρέψω. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ σε έναν νέο σύλλογο ότι θα τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους με τον επαγγελματισμό μου και γεμάτο ενέργεια. Μπορώ να το επηρεάσω ο ίδιος και αυτό κάνω.

Ως παλιά μου ομάδα, η Μπάγερν θα ήταν θέμα καρδιάς. Παίρνω μαζί μου τις καλές αθλητικές εντυπώσεις σε αυτό το επίπεδο σε νέες ευκαιρίες και καθήκοντα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0