Football Talk

«Χάος» στη Γιουνάιτεντ: Νυν παίκτης της ομάδας αποκάλυψε πως όλοι είναι… αηδιασμένοι με τον Τεν Χαγκ!

«Χάος» στη Γιουνάιτεντ: Νυν παίκτης της ομάδας αποκάλυψε πως όλοι είναι… αηδιασμένοι με τον Τεν Χαγκ!

Ακόμη ένα δείγμα πως όλα βαίνουν λάθος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως προέκυψε από το TalkSport, με παίκτη της ομάδας να επισημαίνει σε δημοσιογράφο πως άπαντες θέλουν να φύγει ο Τεν Χαγκ, όντες… αηδιασμένοι από το πώς συμπεριφέρθηκε στον Κριστιάνο και τον Σάντσο!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη 10η θέση της Premier League, έχοντας επικρατήσει στην τελευταία αναμέτρησή της, όμως η ανατροπή στο 96ο λεπτό απέναντι στην Μπρέντφορντ, δεν έκανε καθόλου καλύτερη την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Το κλίμα είναι βαρύ, οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» είναι προβληματισμένοι και ένα νέο δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του, φαίνεται πως κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του TalkSport, ένας νυν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή, μίλησε σε δημοσιογράφο και του είπε πως σχεδόν όλη η ομάδα είναι κατά του Έρικ Τεν Χαγκ.

Δεν τον θέλουν και η αιτία είναι μία. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τζέιντον Σάντσο, με την πλειοψηφία να αισθάνεται… αηδιασμένη από τη διαχείριση του Ολλανδού.

Μήπως έτσι δικαιολογείται η ιστορικά κακή πορεία στο ξεκίνημα της Premier League και η τελευταία θέση στον όμιλο του Champions League, μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά; Μήπως… όλοι θέλουν να φύγει ο Τεν Χαγκ;  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0