Football Talk

Ντεμπούτο και... παραίτηση, δύο σε ένα, για τον Παύλο Δερμιτζάκη!

Ντεμπούτο και... παραίτηση, δύο σε ένα, για τον Παύλο Δερμιτζάκη!

Η ΑΕΛ κέριδσε τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη ως προπονητή της και εκείνος πήρε την απόφαση να... παραιτηθεί!

Η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρακλή 1-0 στην 3η αγωνιστική της Super League 2. Το ντεμπούτο του στον πάγκο με την ομάδα πραγματοποίησε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μόνο που λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την πρόθεσή της παραίτησής του.

Ο σύλλογος, όπως είναι λογικό, έχει αναστατωθεί, όμως ο 54χρονος τεχνικός εξήγησε στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανεχτεί απάνθρωπα συνθήματα για τη μητέρα του, η οποία δεν βρίσκεται εν ζωή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ξέρετε ήρθα στη Λάρισα για να μονιάσω και όχι να διχάσω. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να πιστεύει ότι είναι μια προσωπικότητα, σέβεται τον εαυτό του και είναι μιας ηλικίας. Δέχομαι τα πάντα, γιατί ξέρω τη δουλειά μου.
Έχω μάθει στην κρίση, στον αγώνα, σε αυτό έχω μάθει στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου ορφάνεψε από πατέρα όταν ήμουν 13 ετών. Ορφάνεψα από μητέρα όταν ήμουν 35. Ποτέ δεν έχουν βρίσει τη μάνα μου. Ποτέ. Στη χειρότερη έδρα που έχω πάει σαν αντίπαλος δεν μου έβρισαν τη μάνα ποτέ.
Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα παραπάνω όταν έρχεσαι σε μια ομάδα για να προσφέρει ένα έργο και να πετύχεις ένα στόχο. Η μάνα είναι ό,τι πιο ιερό για μένα. Όλα τα δέχομαι, αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί δεν το αξίζω.
Δεν έχω προκαλέσει κανέναν δεν έχω κάνει κάτι, τουναντίον. Γι' αυτό το λόγο επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να τραβάω αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το τραβήξει κανένας. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο και δεν το αξίζω εγώ, ούτε η ομάδα. Σήμερα κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο. Ήρθα τρίτη αγωνιστική σε μια ομάδα που είναι αυτή που είναι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ο σκοπός μου είναι να παραιτηθώ».


Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει την απόφασή του και κατηγορεί ανοιχτά τους φιλάθλους που εμπλέκονται σε αυτό τοπεριστατικό, καταδικάζοντας κατηγορηματικά τέτοιες συμπεριφορές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0