Football Talk

Νάπολι: Η θέση του Γκαρσία «τρίζει» και ο Αντόνιο Κόντε… παραμονεύει

Νάπολι: Η θέση του Γκαρσία «τρίζει» και ο Αντόνιο Κόντε… παραμονεύει

Την ώρα που τα δημοσιεύματα περί απόλυσης του Γκαρσία έχουν πάρει φωτιά, ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται να έχει μπει στη λίστα αναμονής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.    

Ο Ρούντι Γκαρσία πριν ακόμα δει την πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι έχει αρχίσει να ακούει ονόματα πιθανών αντικαταστατών του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ο Ντε Λαουρέντις εξέφρασε τη δυσπιστία του απέναντι στο πρόσωπο του τωρινού τεχνικού των «παρτενοπέι». O πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας έστειλε «τελεσίγραφο» στον Ισπανό προειδοποιώντας τον πως εάν ο σύλλογος δεν επικρατήσει στα επόμενα παιχνίδια του Καμπιονάτο, θα απολυθεί.

Όπως όλα δείχνουν, το «αφεντικό» των Ναπολιτάνων βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση εκείνου που θα διαδεχθεί τον Γκαρσία στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Από τα ονόματα που έχουν αρχίσει να ακούγονται ξεχωρίζει αυτό του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος για αυτή τη θέση.

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ούτε οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία, ωστόσο η θέση του Γκαρσία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη με τον Ντε Λαουρέντις να τον παρακολουθεί στενά περιμένοντας το λάθος του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0