Football Talk

Ο Μαρτινέλι είχε «κοπεί» τέσσερις φορές από τη Γιουνάιτεντ, πριν υπογράψει στην Άρσεναλ!

Ο Μαρτινέλι είχε «κοπεί» τέσσερις φορές από τη Γιουνάιτεντ, πριν υπογράψει στην Άρσεναλ!

Και όμως, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι θα μπορούσε σήμερα να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέσσερις φορές προσπάθησε άλλωστε να υπογράψει στον σύλλογο. Δεν τα κατάφερε σε καμία, δεν έπεισε ποτέ και η ιστορία εν συνεχεία με την Άρσεναλ, είναι γνωστή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καλά και η τάση των Άγγλων να μπαίνουν στη διαδικασία να «πυροβολούν» μία ομάδα που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, καλά κρατεί.

Είναι κάτι που πράττουν συχνά, αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίζονται τα social media, το έχει βιώσει και η Άρσεναλ και αισίως, η προσοχή στράφηκε στον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος έκρινε με το γκολ του που σημείωσε, την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Premier League, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα σχόλια προς το πρόσωπό του είναι εγκωμιαστικά, εν αντιθέσει με αυτό που λαμβάνει χώρα προς το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο λόγος; Διότι όπως υποστηρίζουν, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι θα μπορούσε σήμερα να αποτελεί ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτό τουλάχιστον θα συνέβαινε αν η Γιουνάιτεντ δεν είχε «κόψει» σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις τον Μαρτινέλι, ο οποίος έκανε δοκιμαστικά για να υπογράψει στον σύλλογο, αλλά δεν έπεισε ποτέ!

www.bnsports.gr

 

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0