Football Talk

ΑΕΚ: Πρώτη στον όμιλο, «διπλό» στο Μπράιτον και… τελευταία στις στοιχηματικές για πρόκριση!

ΑΕΚ: Πρώτη στον όμιλο, «διπλό» στο Μπράιτον και… τελευταία στις στοιχηματικές για πρόκριση!

Ναι, είναι νωρίς. Αυτό δεν αναιρεί πως είναι επίτευγμα το ότι είναι πρώτη. Είναι μία ελληνική ομάδα, η ΑΕΚ, ανάμεσα σε «θηρία», αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Είναι λογικό;

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φετινό Europa League, να έχει πανηγυρίσει «διπλό» στην έδρα της Μπράιτον και να μην έχει ηττηθεί από τον Άγιαξ στην OPAP Arena, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή κατατάσσεται στην τελευταία θέση του ομίλου, βάσει πιθανοτήτων, αναλογικά με την πρόκρισή της.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά και είναι στην πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Europa League.

Κέρδισε στο «Άμεξ», ούσα η πρώτη ελληνική ομάδα που το πράττει και έμεινε στο 1-1 με τους Ολλανδούς στην Αθήνα, σε ένα ματς που της άφησε… γλυκόπικρη γεύση, καθώς αν ο Γιόνσον είχε σκοράρει στο φινάλε, πιθανώς και η πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών θα είχε άλλη άποψη.

Ωστόσο, προς το παρόν, φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Μπράιτον και αουτσάιντερ για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα είναι η ελληνική ομάδα. Λογικό; Πιθανότατα ναι. Αλλά όπως και να έχει, η 3η και η 4η αγωνιστική με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, θα διαδραματίσουν και τον καθοριστικότερο ρόλο στην πορεία της στην διοργάνωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0