Football Talk

Πογέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους»

Πογέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους»
«Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιρλανδία, αλλά θα... κοιτάμε και τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρέθηκαν στην «ανοιχτή» προπόνηση στη Ριζούπολη, το απόγευμα της Δευτέρας (09/10), εν όψει των ματς των προκριματικών του EURO 2024, απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία:

«Όπως έχω πει από την αρχή η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές, εξαρτάται από τον χρόνο, τη στιγμή, τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε, από το τι χρειάζεται η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω τον Μάρτιο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά και με την ελπίδα ότι η Εθνική μας θα είναι στην τελική φάση, θα είμαι σε θέση να διαλέξω τους 23-25 καλύτερους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Για τον αγώνα με την Ιρλανδία:

«Είναι σαφές, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο μας την Ιρλανδία, προετοιμαζόμαστε από σήμερα στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε μία κατάσταση να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη στο Δουβλίνο παράλληλα κοιτάμε τι θα γίνεται και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0