Football Talk

Βack-to-back ήττες της Σίτι στην Premier League; Δεν γνωρίζαμε τι είναι ο «κορονοϊός»! (video)

Βack-to-back ήττες της Σίτι στην Premier League; Δεν γνωρίζαμε τι είναι ο «κορονοϊός»! (video)

Μόνο συνηθισμένο φαινόμενο δεν είναι να χάνει η Μάντσεστερ Σίτι, δύο συνεχόμενα ματς στην Premier League. Κι αυτό κάνει τη νίκη της Άρσεναλ, ακόμα μεγαλύτερη!

Η Άρσεναλ δεν έβαλε απλώς «φωτιά» στην Premier League. Δεν έσπασε απλώς τη δική της κατάρα και δεν έμεινε στον επιθετικό... αφανισμό, της Μάντσεστερ Σίτι.

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι σε μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Premier League, κάτι που είχε να συμβεί από τα Χριστούγεννα του 2018! Τότε που η λέξη «κορονοϊός», ούτε που γνωρίζαμε τι σημαίνει και τι επιπτώσεις θα έχει, σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Συγκεκριμένα, οι «πολίτες» είχαν ηττηθεί από την Κρίσταλ Πάλας και από τη Λέστερ, στις 22 και 26 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, ακόμα κι αν έχαναν ένα ματς, έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέψουν!





Το έργο έπαιξε σε... επανάληψη, πέντε χρόνια μετά, με την ήττα από τη Γουλβς να «ανοίγει» τον χορό και να ακολουθεί, αυτή από την Άρσεναλ.

Πάντως, ακόμα και σε μία τόσο σπάνια συνθήκη, το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε βρει τον τρόπο να συνέλθει από το «σοκ» και στο φινάλε της σεζόν, να κατακτήσει την Premier League, με 98 βαθμούς, έναντι 97 της Λίβερπουλ.
Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0