Football Talk

Η Μπαρτσελόνα έσωσε την... παρτίδα στο φινάλε, αλλά έμεινε στο -3 από τη Ρεάλ! (video)

Η Μπαρτσελόνα έσωσε την... παρτίδα στο φινάλε, αλλά έμεινε στο -3 από τη Ρεάλ! (video)

«Γκέλα» για την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γρανάδα! Επέστρεψε από το 2-0, αλλά έμεινε στο 2-2 (08/10) και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή της La Liga! Ιστορικό γκολ από τον Γιαμάλ.

Γλύτωσε τα χειρότερα, αλλά όχι και την απώλεια βαθμών! Το βράδυ της Κυριακής (08/10) εξελισσόταν εφιαλτικά για την Μπαρτσελόνα, αλλά κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, στην έδρα της Γρανάδα.

Στο 2-2 έμεινε το σύνολο του Τσάβι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga, και πλέον, καλείται να καλύψει απόσταση τριών βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σαραγόσα έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γρανάδα, μόλις στο 1ο λεπτό και στο 29', έκανε το 2-0.

Ο Γιαμάλ μείωσε στο 45+1' γράφοντας ιστορία (αφού έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος) και ο Σέρχι Ρομπέρτο, ισοφάρισε στο 86', διαμορφώνοντας το 2-2 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γρανάδα (Πάκο Λόπεθ): Φερέιρα, Σάντσεθ (84' Βαγιέχο), Ρούμπιο, Μικέλ, Νέβα, Σαραγόσα, Βιγιάρ (58' Πέτροβιτς), Γκουμπάου, Φερνάντεθ (59' Τοράν), Ουσούνι (58' Πουέρτας), Μπογέ (73' Καγιεχόν).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ (44' Αραούχο), Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Γκάβι, Γκιντογκάν, Λόπεθ (61' Σέρχι Ρομπέρτο), Γιαμάλ (76' Ρομέου), Ζοάο Φέλιξ, Τόρες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0