Football Talk

Κάλιαρι – Ρόμα 1-4: Ο Λουκάκου φώναξε «παρών» και ο Μουρίνιο χαμογελάει και πάλι (video)

Κάλιαρι – Ρόμα 1-4: Ο Λουκάκου φώναξε «παρών» και ο Μουρίνιο χαμογελάει και πάλι (video)

Ο Λουκάκου δείχνει πως έχει βρει ξανά τον αυτό του στη Ρώμη, βάζοντας το λιθαράκι του σε ακόμα μία νίκη των «τζιαλορόσι» στο φετινό Καμπιονάτο. Οι παίκτες του Μουρίνιο «διέλυσαν» με 4-1 (08/10) την Κάλιαρι, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει το γκολ της… τιμής σχεδόν στο 90’.   

Η Κάλιαρι υποδέχθηκε τη Ρόμα στην 8η αγωνιστική της Serie A (8/10) αλλά έμεινε πολύ μακριά από το να πάρει ένα καλό εντός έδρας αποτέλεσμα. Ο Λουκάκου πρωταγωνίστησε σε ένα ματς, στο οποίο η ομάδα του Μουρίνιο είχε διαρκώς το πάνω χέρι.    

Στο 19ο λεπτό, ο Σπινατσόλα βρίσκει τον Αουάρ εντός περιοχής με τον δεύτερο να σημαδεύει τη δεξιά γωνία της εστίας των γηπεδούχων για το 0-1.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα (21’) ο Λουκάκου έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ σημειώνοντας το 4ο γκολ του με την ομάδα των «τζιαλορόσι» στο φετινό Καμπιονάτο.

Οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν καθώς υπήρξε υπόνοια πως βρισκόταν εκτεθειμένος. Ωστόσο, μετά την επανεξέταση της φάσης από τον VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και η ομάδα του Μουρίνιο προηγούνταν με 2-0.  

Στο 52’, ο Μπελότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά και πάλι χρειάστηκε έλεγχος για το αν ο παίκτης βρισκόταν σε κανονική θέση. Ο διαιτητής έδειξε τη σέντρα και η Ρόμα βρισκόταν ήδη στο 0-3.

Ο Λεάντρο Παρέδες στο 59ο λεπτό, τροφοδότησε τον Λουκάκου, ο οποίος και πάλι ευστόχησε διευρύνοντας ακόμα τη διαφορά στο σκορ (0-4).

Η Κάλιαρι έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει με τον Πράτι να νικάει τον Ρουί Πατρίσιο, ωστόσο ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε το γκολ θεωρώντας τη φάση ως μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν , καθώς υπήρξε ένσταση για χέρι από την πλευρά των Ρωμαίων. Το πέναλτι δόθηκε και ο Νάντεζ ευστόχησε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 1-4.

Οι παίκτες του Μουρίνιο πήραν ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική νίκη, σε μία περίοδο που δημοσιεύματα θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται ένα βήμα πριν το «διαζύγιο» με τη Ρόμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ζοζέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Εντικά, Κάρσντορπ, Μπόβε, Παρέδες, Αουάρ, Σπινατσόλα, Ντιμπάλα, Λουκάκου

Κάλιαρι (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σκούφετ, Βιετέσκα, Όμπερτ, Χατζηδιάκος, Ντεντέλο, Μακούμπου, Πράτι, Σουλεμανά, Νάντεζ, Πετάνια, Οριστάνιο  

www.bnsports.gr

    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0