Football Talk

«Τρένο» η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρέσυρε και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ! (video)

«Τρένο» η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρέσυρε και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ! (video)
Τι κι αν οι Βάσκοι προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες; Ο «νόμος» του Μετροπολιτάνο... μίλησε και η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να πάρει το «τρίποντο», νικώντας με σκορ 2-1 (08/10) τη Ρεάλ Σοσιεδάδ!
Τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, προέρχονταν από συνεχόμενες νίκες, με την ψυχολογία στα ύψη. Όλα έδειχναν πως θα «αλληλοεξουτερωθούν», όπως συμβαίνει -συνήθως- σε αυτές τις περιπτώσεις. Τελικά, όμως, ο Γκριεζμάν «χάρισε» τη νίκη στους γηπεδούχους στο 90', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με σκορ 2-1 (08/10) των Βάσκων στο Μετροπολιτάνο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga και απέκτησαν απόσταση τεσσάρων βαθμών από αυτούς. Παράλληλα, έμειναν σε... τροχιά τίτλου, αφού βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Λίνο «άνοιξε» το σκορ στο 22' και ο Ογιαρθάμπαλ ισοφάρισε στο 73'.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, με τον Γκριεζμάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, από τα «έντεκα βήματα».


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Αθπιλικουέτα (79' Σάβιτς), Βίτσελ, Ερμόσο, Μολίνα, Γιορέντε (72' Ρικέλμε), Κόκε, Ντε Πολ (72' Σαούλ), Λίνο (79' Γκαλάν), Μοράτα, Γκριεζμάν.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν (65' Πατσέκο), Μουνιόθ, Μέντες, Θουμπιμέντι, Μερίνο (65' Ζακαριάν), Κούμπο (65' Φερνάντεθ), Μπαρενετσέα (90' Αντρέ Σίλβα), Ογιαρθάμπαλ (90' Σαντίκ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0