Football Talk

Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0: Προς ολοταχώς για… πρωτάθλημα οι ακάθεκτες «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο (video)

Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0: Προς ολοταχώς για… πρωτάθλημα οι ακάθεκτες «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο (video)

Η Λεβερκούζεν… δεν βλέπει αντίπαλο και «φιγουράρει» στην κορυφή της Bundesliga. Άλλη μία νίκη, ξανά με άνεση επί της Κολωνίας (3-0) αυτή την φορά και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται ακάθεκτη!

Εξυπακούεται πως κάθε «μάχη» για πρωτάθλημα είναι ένας «μαραθώνιος» και όχι ένας απλός… αγώνας, όμως η Λεβερκούζεν έχει πραγματοποιήσει τρομερή εκκίνηση. Σημείωσε άλλη μία νίκη, αυτή την φορά απέναντι στην Κολωνία (3-0) και βρίσκεται ολομόναχη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Γιόνας Χόφμαν (22’) και Ζέρεμι Φρίμπονγκ (32’) άνοιξαν το σκορ για τις «ασπιρίνες», με τον Φλόριαν Βιρτς να πετυχαίνει μία υπέροχη ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, με το τακουνάκι.

Το 3ο γκολ το έβαλε ο Βίκτορ Μπονιφέις, ο οποίος έφτασε τα επτά σε ισάριθμα παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-0).

Αναλυτικά, οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα (71’ Χινκάπιε), Ταχ, Κοσούνου, Γκριμάλδο, Τσάκα, Παλάσιος, Φρίμπονγκ (81’ Τέλα), Χόφμαν (88’ Πουέρτα Μολάνο), Βιρτς (72’ Αντλί), Μπονιφέις (81’ Χλόζεκ).

Κολωνία (Σ. Μπάουμγκαρντ): Σβάμπε, Πακαράντα, Σαμπότ, Χούμπερς, Κάρστενσεν (90+1’ Κίλιαν), Μάρτελ (75’ Τίγκες), Λιούμπιτσιτς, Κάινς, Χουσεΐνμπασιτς (75’ Όλεσεν), Αλιντού (62’ Φινγκράφε), Σέλκε (90+1’ Ντάουνς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0