Football Talk

Αλεξάντερ Ίσακ, όπως λέμε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ (video)

Αλεξάντερ Ίσακ, όπως λέμε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ (video)

Οι Σουηδοί επιθετικοί έχουν… πέραση στην Premier League και οι επιδόσεις του Αλεξάντερ Ίσακ στο «Νησί» θύμισαν αυτές των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

Η Νιούκαστλ αναζητά την… λύση και αυτός που της την προσφέρει είναι ο Αλεξάντερ Ίσακ! Ήρθε από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέτυχε αρκετά γκολ πέρυσι (10), όμως οι τραυματισμοί που υπέστη τον κράτησαν πίσω.

Ωστόσο, φέτος είναι ανανεωμένος και απέναντι στη Γουέστ Χαμ έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίκτυα, γύρισε το ματς… τούμπα για τις «καρακάξες» (08/10, 2-2) και κατάφερε να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι στην Premier League.

Είχε στείλει την μπάλα «μέσα» και κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (24/09, 8-0), αλλά και την Μπέρνλι (30/09, 2-0) και θύμισε στους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου δύο άλλες κορυφαίες… μορφές του. Οι άλλοι δύο Σουηδοί που είχαν πετύχει κάτι ανάλογο, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

Ο πρώην σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει τρεις διαδοχικές φορές, σε δύο διαφορετικές περιστάσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ενώ ο πρώην εξτρέμ της Άρσεναλ κατέχει το… ρεκόρ.

Ο Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος είχε καθίσει για μερικά ματς και στον πάγκο των «κανονιέρηδων» το 2019, πριν αναλάβει ο Μικέλ Αρτέτα, είχε βρει δίκτυα σε πέντε σερί αγώνες το 2002! Τσάρλτον, Τότεναμ, Ίπσουιτς (δις), Γουέστ Χαμ και Μπόλτον ήταν οι πέντε ομάδες που είχε σκοράρει, με τα γκολ του να εξασφαλίζουν το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν (2001/02) στην Άρσεναλ.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0