Football Talk

Ο Σαλάχ έκανε σε 240 δευτερόλεπτα, ό,τι δεν είχε καταφέρει σε 630 λεπτά! (video)

Ο Σαλάχ έκανε σε 240 δευτερόλεπτα, ό,τι δεν είχε καταφέρει σε 630 λεπτά! (video)

Με το ίδιο «νόμισμα» πληρώνει την Μπράιτον η Λίβερπουλ, καθώς το λάθος του Ντανκ μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Τέσσερα λεπτά μετά, έχουμε ολική ανατροπή, με τον Αιγύπτιο να καταρρίπτει ένα ακόμη ρεκόρ!

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην απειλούσε την Μπράιτον για 40 λεπτά, έχει όμως την ποιότητα να μετουσιώσει σε γκολ, την παραμικρή στιγμή της δώσει ο αντίπαλός της.

Έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ο Ντανκ, ο οποίος επέλεξε να μην γυρίσει την μπάλα πίσω, να παίξει στο κέντρο και κάπως έτσι, να χαθεί η κατοχή μπάλας για την ομάδα του.

Άμεση μετάβαση από εκεί και πέρα για τους «κόκκινους» και ισοφάριση από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που σκόραρε για 7η φορά σε βάρος των «γλάρων», σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Τέσσερα λεπτά μετά, νέο λάθος η Μπράιτον και πλήρης ανατροπή σκηνικού, με τον Γκρος να κάνει πέναλτι στον Σόμποσλαϊ και τον Σαλάχ να κάνει το 2-1 άμεσα!

Τι λοιπόν και αν ο Σαλάχ δεν είχε σκοράρει για επτά διαδοχικά ματς εκτός έδρας σε επίπεδο Premier League; Ένα ημίχρονο αρκούσε, όντας πλέον ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Μπράιτον, που την έχει πληγώσει 8+ φορές στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Χάρι Κέιν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0